Váci Greens

 2011.10.26. 16:03

 Az International Property Awards-on két díjat nyert az irodafejlesztés kategóriában a Váci Greens - közölte a fejlesztő Atenor Group az MTI-vel.

    

A Google és a Bloomberg televízió együttműködésével szervezett eseményen 80 fős szakmai zsűri ítélte oda Londonban a legjobb irodafejlesztésért járó ötcsillagos minősítést, továbbá a tervezésért a "Kiemelten ajánlott" díjat a Váci Greens-nek.
    A belga Atenor Group tavaly novemberben jelentette be, hogy 50 milliárd forint beruházással 85 ezer négyzetméteres A-kategóriás iroda építését kezdi meg a budapesti Váci úton. 
    

 

A saját finanszírozásban megvalósuló beruházás első üteme 15.500 négyzetméter irodából, 9.000 négyzetméter mélygarázsból továbbá 1.000 négyzetméter kereskedelmi-szolgáltató területből áll, és jövő őszre készül el. A Váci Greens nevű épületegyüttes megújuló energiát használ a működéséhez.
    

Az Atenor Group a brüsszeli tőzsdén jegyzett társaság. A részvényei összértéke 200 millió euró. A múlt évet 7,32 millió eurós üzleti eredménnyel zárta. Brüsszel és Luxemburg után előbb Bukarestben kezdett ingatlanfejlesztésbe, ezt követte a budapesti fejlesztés.

ghg \ gpp

Címkék: blog érdekes design érdekesség érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://csakjohiremvan.blog.hu/api/trackback/id/tr583323371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása