gyerekek a bnv-n

 2011.10.21. 08:25

 

A gyerekek kipróbálhatják magukat a különböző szakmákban, távirányítású autó-, repülő- és hajómodell bemutatón, PlayStation-bajnokságon vehetnek részt, mesét nézhetnek és hallgathatnak a Budapesti Nemzetközi Vásár (BNV) ideje alatt a Hungexpón megrendezésre kerülő Kölyökparádén péntektől vasárnapig.

    A kicsik a felnőttek világába belekóstolva kipróbálhatják magukat álmaik foglalkozásában. A Mi leszek ha nagy leszek? kérdésre keresve a választ többek között rendőrök, pékek, újságírók, orvosok, varrónők, sőt futballsztárok bőrébe bújva sajátíthatják el az adott szakma rejtelmeit. 
    A szervezők a szülőkről sem feledkeztek meg. Ők a gyereknevelés kérdéseire kaphatnak választ szakemberektől - szó lesz többek között a biztonságos internet használatról, az iskolaérettségről, a kamaszkori problémákról, táplálkozási- és egészségügyi gondokról.
    A Kölyökparádé mindhárom napján a színpadon is színes tánc-, sport- és egyéb előadások várják a látogatókat. 
    A folyamatosan bővülő programkínálatról a www.hungexpo.hu/kolyokparade weboldal nyújt tájékoztatást.

bso \ kpt

Címkék: blog szórakozás szabadidő

A bejegyzés trackback címe:

https://csakjohiremvan.blog.hu/api/trackback/id/tr343318145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása